Minun polkuni

 

 

 

Matilda

Ikuinen innostuja, luonnonlapsi, unelmoija. Rakastan seikkailuja, kirpeää pakkasta, kesäöitä ja koiriani. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen metsässä haahuilu, pitkään nukkuminen, valokuvaus, jooga ja ratsastus. Koulutukseltani olen erä- ja luonto-opas, RYT200 joogaopettaja ja merkonomi. Kouluttaudun koko ajan lisää, tällä hetkellä sekä joogan, että matkailun parissa. Viime kesän ihastelin Norjaa työskennellen valassafarilla, talvikauden 2018-2019 vietän Levillä islanninhevosvaelluksia opastamassa. Vaellukselle pääset täältä.

Lempijooga 

Olen opiskellut kansainvälisen joogaopettajan RYT200-tutkinnon Clare Gates-Sjöblomin johdolla, ja tällä hetkellä syvennän osaamistani Seasonal Yin RYT300-koulutuksella (valmistuminen 2019). Joogaa olen harrastanut kymmenisen vuotta, ja ohjannut päätoimisesti viimeiset kaksi IUrban Pranalla Jyväskylässä. Jooga edustaa minulle ennen kaikkea lempeyttä ja hyväksymistä. Kehoa ja mieltä hellivää liikettä, ja lupaa pysähtyä. Opettajana tärkein arvoni on antaa asiakkaalle tilaa olla tunnilla juuri sellainen kuin on, kenenkään ei tarvitse sopia valmiiseen muottiin. 

Ympäri Suomen sovittavissa:

  • Ratsastusjoogakurssit
  • Yritystunnit & yksityistunnit esim. tyhy-päivät, polttarijooga
  • Workshopit ja viikonloppukurssit

Laita viestiä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti.

Lempiretki

Opiskelin erä- ja luonto-oppaaksi Gradia Jämsässä. Olen kouluttautunut myös metsämieli-ohjaajaksi. Metsämieltä ja joogaa yhdistävät luontoretket ja retriitit sovittavissa ympäri Suomen. Tällä hetkellä opiskelen matkailumarkkinointia, opinnoissani pääpainona on juurikin luonto- ja hyvinvointimatkailu.

Ota yhteyttä

Kysy rohkeasti itsellesi/ryhmällesi/yrityksellesi sopivaa joogatuntia, ratsastusjoogaa, metsämieli-retkeä tai metsäjoogaretkeä. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti. Myös laajemmat yhteistyöt mahdollisia, esimerkiksi joogaretriitit. Laita sähköpostia, niin ideoidaan yhdessä. Työskentelen Osuuskunta Lilithissä.

matildalindst(a)gmail.com

xx Matilda